Lees online  /  Afmelden
Plymovent
Instagram   Facebook   Linkedin   Twitter   Youtube
De PHV, de draagbare hoogvacuum stof- en lasrookafzuiger met unieke kenmerken
De PHV is een draagbare hoogvacuüm-unit die zo groot is als een stofzuiger. Dit product kan overal worden gebruikt, ook op locaties die niet of nauwelijks toegankelijk zijn voor stationaire en grotere mobiele units.
Lees meer
 
Uitstekende lasrookafzuiging direct bij de bron
 
De PHV zuigt de lasrook af aan de bron, vlakbij het lasproces. Daarbij wordt de Scheiding en filtratie van de lasrook in vijf stappen uitgevoerd en dit zorgt voor een filtratie-efficiëntie van bijna 100%. Twee motoren zorgen voor een effectieve afzuigcapaciteit bij gebruik van trechtermonden of lastoortsen, ongeacht het afzuigvolume en de druk. Daarnaast beschikt de PHV over een viertraps filtersysteem met een langere filterlevensduur door het Dura-H filterpatroon en een laag geuidsniveau.
Bekijk brochure Brochure
 
Draagbaar & Compact
De PHV is een draagbare lasrookafzuiger. Dit product zuigt lasrook en slijpstof af bij de bron. De PHV kan overal worden gebruikt, ook op locaties die niet of nauwelijks toegankelijk zijn voor gewone afzuigarmen of mobiele units. De unit kan worden gemonteerd op de wand of worden gebruikt als een mobiele unit op wielen.
Lees meer
 
Hoog vacuüm
We weten dat Toortsafzuiging de meest efficiënte manier is om lasrook bij de bron op te vangen. De PHV beschikt daarbij over een geïntegreerde hoogvacuüm (HV) ventilator voor het aansluiten van rookafzuiging.
Lees meer
 
Start/stop systeem
 
Het geïntegreerde automatische start / stop-systeem maakt het eenvoudig om een ​​PHV-unit te bedienen. De unit wordt automatisch ingeschakeld zodra het lassen begint en wordt automatisch uitgeschakeld zodra de lasactiviteiten stoppen. Deze gebruiksvriendelijke functie garandeert zijn doeltreffendheid bij het verwijderen van lasrook, vermindert het geluidsniveau en bespaart energie.
Bekijk productinformatieblad
 
Wereldwijd netwerk met 85 erkende distributeurs
Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring
Plymovent
Minervum 7099
4817 ZK Breda
Nederland
Contact
E info@plymovent.nl
T + 31 (0)76 3032 300
F + 31 (0)76 3032 333
Opties
Afmelden
...